چای و قهوه 01

قهوه در برابر چای – رقابت دو نوشیدنی معروف و دوست داشتنی (بخش دوم)

تفاوت علمی بین چای و قهوه

گیاهان چای و قهوه از خانواده همیشه سبز هستند. اگر اجازه رشد طبیعی داشته باشند ، هر دو به درختانی نسبتاً بزرگ تبدیل می شوند. اما هر دو گیاه تا ارتفاع بوته اصلاح شده نگهداری می شوند. بنابراین می توان آنها را با مدیریت صحیح برداشت کرد. هر دو گیاه نوشیدنی تولید می کنند که طعم و مزه آن تحت تأثیر شرایط رشد ، مانند شرایط خاک ، رطوبت ، پوشش گیاهی اطراف ، و غیره است. همچنین ، هر دو نوشیدنی از نسخه های خشک بخشی از گیاه خود تهیه می شوند. سرانجام ، هر دو از روش های آماده سازی بسیار مشابه استفاده می کنند.

 

ترکیب مولکولی

چای حاوی تانن ، کاتچین ، ویتامین E ، ویتامین C ، فلوئور طبیعی و پلی ساکاریدها است. تانن و کاتچین با پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی ارتباط دارند.

 

قهوه حاوی کافئین ، تری گونلین ، اسید کلروژنیک ، اسید فنولیک ، اسید آمینه ، کربوهیدرات ها ، مواد معدنی ، اسیدهای آلی آلدهیدها ، کتون ها ، استرها ، آمین ها و مرکاپتان ها است. برخی از آنتی اکسیدان های موجود در قهوه برای مبارزه با بیماری ها یا افزایش سلامتی در ارتباط هستند.

 

محتوای کافئین و اثرات آن 

چای: چای تقریباً ۵۵ میلی گرم کافئین در هر فنجان دارد. چای های مختلف حاوی مقادیر مختلف کافئین هستند. چای سبز حاوی حداقل ۱۸ میلی گرم کافئین و چای سیاه و اولانگ حدود ۳۷ میلی گرم کافئین است. گفته می شود که کافئین موجود در چای باعث افزایش غلظت و افزایش حس چشایی و بو می شود. تأثیر کافئین موجود در چای معمولاً بیشتر از قهوه به جریان خون می انجامد ، بنابراین برای سیستم نرمتر به نظر می رسد. حدود ۸۰٪ کافئین موجود در چای سیاه به راحتی در خانه از بین می رود.

 

قهوه: قهوه تقریباً ۱۲۵-۱۸۵ میلی گرم کافئین در هر فنجان دارد. کافئین موجود در قهوه گاهی با اوج در سیستم بدن همراه است و به دنبال آن کاهش می یابد. اثرات کافئین موجود در قهوه اغلب اوقات به سرعت عمل می کند. گاهی اوقات این کافئین باعث احساس اضطراب می شود. امروزه انواع بسیاری از قهوه های بدون کافئین در بازار موجود است.

توجه: مطالعات نشان داده است که چای یا قهوه ای که به میزان متوسط ​​نوشیده می شود (دو فنجان قهوه در روز و چهار یا پنج فنجان چای سیاه) هیچ اثر مضری ندارد.

قهوه در برابر چای : رمز و راز پزشکی

 

برای قلب شما: تحقیقات ثابت کرده است که چای برای قلب شما مفید است زیرا کلسترول ، تری گلیسیرید و اسید های چرب آزاد را کاهش می دهد. چای همچنین دارای آنتی اکسیدان هایی است که از ناسالم شدن کلسترول سالم و در نتیجه کشنده برای قلب جلوگیری می کند.

از طرف دیگر ، قهوه دارای ماده شیمیایی چربی مانندی به نام کافستول است که سطح کلسترول را افزایش می دهد. برای کسانی که قهوه بدون کافئین می نوشند کلسترول کاهش نمی یابد. قهوه بدون کافئین قهوه ای است که کافئین از آن خارج شده است و حدود ۲ میلی گرم کافئین دارد. با این حال ، مطالعات اخیر همچنین نشان می دهد که قهوه برای جلوگیری از حملات قلبی مفید است. کافئین آنزیم های درون زا را که باعث مسدود شدن عروق می شود را کاهش می دهد و حملات قلبی را خنثی می کند. مطالعات نشان داده است که کافئین آنتی اکسیدانی است که می تواند عملکرد مغز را افزایش دهد و در نتیجه خطر بیماری های قلبی عروقی و دیابت را کاهش دهد. این آنتی اکسیدان خطر ابتلا به سرطان و پارکینسون را نیز کاهش می دهد.

 

بیماری هایی که چای و قهوه با آن ها مقابله می کنند

سرطان: چای حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان EGCG و تئافلاوین است که آنزیم های مورد نیاز برای رشد سلول های سرطانی را سرکوب می کند. به یاد داشته باشید ، این مواد فقط روند رشد سلول های سرطانی را کند می کنند. هنوز تحقیق در مورد اینکه آیا مقدار بالای کافئین در قهوه یک عامل خطر است یا نه در حال انجام است.

آسم: از تئوفیلین برای درمان آسم استفاده می شود. کافئین دارای خواص بسیار مشابه تئوفیلین است و با اثر بر روی نای به تحریک عضلات کمک می کند. قهوه همچنین رگ های خونی مغز را منقبض می کند و بنابراین در داروهای میگرن استفاده می شود.

بارداری: کسانی که در دوران بارداری قهوه بیشتری می نوشند ، احتمالاً نوزادانشان عصبی و بی قرار هستند. کافئین باعث اضطراب می شود. حتی از مصرف چای در عفونت باید خودداری شود حداکثر ۳ فنجان چای یا ۱ فنجان قهوه مجاز است.

بیشتر بدانید

چای به هضم غذا نیز کمک می کند. با شستشوی سیستم گوارش خستگی را از بین می برد. اگر بعد از شام قهوه بنوشید ، زمان بیشتری برای خوابیدن خواهید داشت. از آنجایی که قهوه محتوای کافئین بیشتری است می تواند با تحریک سیستم عصبی مرکزی محرک قوی تری برای افزایش جریان خون باشد. به دلیل افزایش تأثیر بر ضربان قلب ، خون بیشتری از کلیه عبور می کند در نتیجه کافئین دارای اثر ادرار آور است. مانند چای ، قهوه برای هضم غذا نیز مفید است. برای افرادی که می خواهند دیر بعد از شام کار کنند بهتر است که به جای چای قهوه بنوشند. کافئین همچنین تولید هیستامین را تحریک می کند و هیستامین به نوبه خود ترشحات معده را تحریک می کند. به همین دلیل گاهی اوقات کافئین بیش از حد ممکن است منجر به سو هاضمه یا دل درد شود.

یک مطالعه اروپایی بر روی بیش از نیم میلیون نفر در ۱۰ کشور جهان که در ژوئیه ۲۰۱۷ در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شد به این نتیجه رسید که نوشیدن قهوه خطر مرگ بر اثر علائم مختلف را کاهش می دهد. طبق این مطالعه ، افرادی که روزانه دو تا چهار فنجان می نوشند در مقایسه با افرادی که قهوه نمی نوشیدند ۱۸٪ خطر مرگ کمتری دارند. اثرات غالبا در کشور های مختلف یکسان بود بنابراین اعتقاد بر این است که به طور این موضوع برای همه قابل صدق است.

 

 

ارتباط با ما

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن