برشته کاری قهوه

آشنایی با انواع برشته کاری قهوه_(قسمت اول)_دانستنی های قهوه

برشته کاری قهوه از روشن به تاریک

 

میزان بو داده شدن دانه های قهوه یکی از مهمترین عواملی است که طعم قهوه را در فنجان تعیین می کند. قبل از بو دادن ، دانه های قهوه سبز  ، با بوی تازه و طعم کم یا بدون مزه هستند. فرآیند بو دادن قهوه ، این دانه های خام را به دانه های کاملاً معطر ، خوش طعم و ترد تبدیل می کند که ما آنها را با نام قهوه می شناسیم.

عوامل دیگر البته وارد معادله پیچیده ای می شوند که طعم قهوه شما را تعیین می کند. دو نوع قهوه ، از کشورهای مختلف مبدا یا در محیط های مختلف پرورش یافته اند. حتی وقتی در یک سطح بو داده شوند (به خصوص در سطح برشته سبک تا متوسط) ، طعم کاملاً متفاوتی دارند. سن قهوه ، روش فرآوری ، آسیاب و روش دم آوری نیز بر طعم آن تأثیر می گذارد. اما سطح رست یک خط پایه را فراهم می کند ، یک راهنمای تقریبی برای طعمی که می توانید انتظار داشته باشید.

رایج ترین روش برای توصیف سطح برشته کاری قهوه

متداول ترین روش برای توصیف سطح برشته کاری قهوه ، رنگ دانه های بو داده است. از روشن تا تیره (یا تیره بیش از حد). وقتی دانه های قهوه در فرآیند بو دادن گرما را جذب می کنند ، رنگ آنها تیره می شود. روغن ها در دمای بالاتر روی سطح لوبیا ظاهر می شوند. از آنجا که دانه های قهوه متفاوت هستند. رنگ به روش ویژه دقیق قضاوت یک برشته کاری نیست. اما همراه با دمای بو دادن معمول که رنگ خاصی از قهوه ای را ایجاد می کند. رنگ یک روش مناسب برای طبقه بندی سطوح بو دادن است.

اگر شما سطح خاصی از برشته کاری قهوه را دوست دارید ممکن است این موضوع به محل زندگی شما بستگی داشته باشد. در ایالات متحده ، مردم در ساحل غربی به طور سنتی برشته های تیره تر بیشتر از سواحل شرقی را ترجیح می دهند. اروپایی ها نیز رست های تیره را ترجیح می دهند و نام این رست ها اصطلاحاً فرانسوی ، ایتالیایی و اسپانیایی است.

رست های مختلف در استارباکس

در دنیای امروز شرکت های مختلف از رست های اختصاصی خود استفاده می کنند. به عنوان مثال استارباکس در طیف رست خود برای طبقه بندی قهوه های خود از سه دسته رست استفاده می کند: رست استارباکس سبک ملایم ، استارباکس متوسط بو داده متعادل و استارباکس تیره که از طعم قوی تری برخوردار است.

 

ارتباط با ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن