کاشت قهوه

۱۰ قدم اساسی از دانه تا فنجان قهوه (قسمت اول) – مجموعه صفر تا صد – قسمت چهارم

۱۰ قدم اساسی از دانه تا فنجان قهوه (قسمت اول)

قهوه ای که هر روز از آن لذت می برید برای رسیدن به فنجان شما مسیری طولانی را طی کرده است.

بین زمان کاشت تا برداشت و خرید ، دانه های قهوه یک سری مراحل معمول را طی می کنند تا بهترین کیفیت را داشته باشند.

 

۱- کاشت

همانطور که می دانید دانه های قهوه از درخت قهوه بدست می آیند .

اگر این دانه ها فرآوری و تفت داده نشوند می توان آنها را کاشت و شاهد رشد نهال درخت آن بود.

نهال ها باید مرتباً سیراب شوند. نهال ها از آفتاب بهره می گیرند تا زمانی که به اندازه کافی رشد کرده و بتوانند قهوه تولید کنند.

کاشت غالباً در فصل مرطوب انجام می شود تا خاک در حالی که ریشه ها کاملاً محکم شده مرطوب باقی بماند.

۲- برداشت گیلاس ها

به طور میانگین بین ۳ تا ۴ سال طول می کشد تا گیاه قهوه گیلاس قهوه تولید کند. میوه درخت قهوه که گیلاس قهوه نامیده می شود ، وقتی رسیده و آماده برداشت می شود که رنگ قرمز روشن و پررنگی داشته باشد.

سالانه به طور معمول یک محصول عمده وجود دارد. در کشورهایی مانند کلمبیا که سالانه دو گلدهی وجود دارد ، یک محصول اصلی و ثانویه وجود دارد.

در بیشتر کشورها ، محصول قهوه در یک فرآیند دشوار برداشت می شود.

اگرچه در مکان هایی مانند برزیل که چشم انداز آن نسبتاً مسطح است و مزارع قهوه بسیار زیاد است ، فرآیند مکانیزه شده است. فرآیند برداشت قهوه به دو صورت دستی و ماشینی می باشد.

در برداشت قهوه فقط گیلاس های رسیده برداشت می شوند و به صورت جداگانه و با دست چیده می شوند. جمع کننده ها هر هشت تا ۱۰ روز، در میان درختان می چرخند و فقط گیلاس هایی را که در اوج رسیدن هستند انتخاب می کنند.

 

منبع: https://www.ncausa.org

ارتباط با ما

2 دیدگاه دربارهٔ «۱۰ قدم اساسی از دانه تا فنجان قهوه (قسمت اول) – مجموعه صفر تا صد – قسمت چهارم»

  1. بسیار عالی بود اما یه سوال با فراهم کردن محیط مورد نیاز برای کاشت قهوه میشه به مرحله تولید هم رسید ؟(مثلا در ایران)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *