قهوه خوب

چگونه یک قهوه خوب درست کنیم؟ – مجموعه صفر تا صد – قسمت هشتم

چگونه یک قهوه خوب درست کنیم؟

راهنمای سازمان NCA برای تهیه قهوه

درست کردن قهوه یک کار شخصی و مبتنی بر سلیقه افراد است. پس به اندازه آدم های کره زمین روش و سلیقه برای درست کردن قهوه وجود دارد.

ولی تسلط بر چند اصل به شما کمک می کند تکنیک خود را کامل کنید.

در اینجا قهوه ما نکات مهمی برای دم کردن یک فنجان دانه قهوه کلاسیک برای شما آورده شده است.

 

تجهیزات

در ابتدای کار اطمینان حاصل کنید که وسایل شما از چرخ و فیلتر دانه های قهوه گرفته تا دستگاه های دانه قهوه  پس از هر بار استفاده کاملا تمیز شده اند.

دستگاه قهوه خود را پس از هر بار استفاده با آب شفاف و گرم بشویید . سپس آن را با حوله جاذب خشک کنید. مهم  است که هیچگونه تجمع روغن دانه قهوه (کافئول) در بدنه دستگاه وجود نداشته باشد . این موضوع باعث می شود فنجان های دانه قهوه آینده طعم تلخ و سستی داشته باشند.

 

دانه های قهوه

یک فنجان قهوه عالی با دانه های قهوه عالی کیفیت  شروع می شود. کیفیت و عطر و طعم قهوه شما فقط به روش دم آوری مورد علاقه شما محدود نمی شود بلکه نوع دانه قهوه مورد استفاده  شما نیز تاثیرگذار است.  تفت دان ها نیز می تواند یک دنیا تفاوت ایجاد کند.

 

برخی از عوامل طعم دهنده در قهوه عبارتند از:

کشور و منطقه مبدا

انواع دانه قهوه  عربیکا ، روبوستا  یا مخلوط آنهاس        

نوع رست

میزان درشتی آسیاب قهوه

در حالی که گزینه های زیادی در طعم دهی قهوه وجود دارد ، به یاد داشته باشید که هیچ درست و غلطی وجود ندارد. به عنوان مثال ، شما می توانید یک دانه قهوه بو داده اسپرسو تیره و خوش طعم انتخاب کنید و هنوز هم آن را به صورت قطره ای دم کرده وآماده کنید.

 

خرید دانه قهوه

دانه قهوه را در اسرع وقت پس از برشته شدن خریداری کنید. دانه های قهوه بو داده تازه را برای یک فنجان با کیفیت ضروری است . بنابراین میزان دانه قهوه خود را به مقدار کم (ایده آل هر یک تا دو هفته) بخرید. نکات مفید ما را در مورد نحوه نگهداری دانه قهوه بررسی کنید تا دانه قهوه تا حد ممکن تازه و خوش طعم باشد.

 

خرد کردن

اگر دانه قهوه کامل خریداری می کنید باید همیشه دانه قهوه خود را تا حد امکان نزدیک به زمان دم کردن خرد کنید.

اگر به طور معمول دانه قهوه خود را در خانه با آسیاب خانگی آسیاب می کنید سعی همیشه هنگام استفاده از دستگاه آسیاب خود به توصیه های سازندگان عمل کرده و از نظر ایمنی لازم را رعایت کنید.

اندازه آسیاب برای طعم دانه قهوه شما بسیار مهم است. اگر طعم دانه قهوه شما تلخ است ، ممکن است بیش از حد آسیاب شده باشد. از طرف دیگر ، اگر طعم دانه قهوه شما تلخی کمتری دارد ممکن است که آسیاب شما خیلی درشت باشد.

ما در قهوه ما می توانیم بهترین آسیاب قهوه را به شما پیشنهاد داده و برایتان آماده کنیم.

 

آب

آبی که استفاده می کنید برای کیفیت قهوه شما بسیار مهم است. اگر آب لوله کشی شما خوب نیست یا بو یا طعم زیادی مانند کلر دارد از آب فیلتر شده یا آب معدنی استفاده کنید.

اگر از آب لوله کشی استفاده می کنید ، به آب زمان بدهید تا در دستگاه قهوه ساز شما کاملا از املاح اضافی جدا گردد.  در رابطه با استفاده از آب گرم و سرد نظر های متفاوتی وجود دارد. که ما برای موکاپات آب سرد و برای اسپرسوساز آب سرد را پیشنهاد می کنیم. در ضمن از استفاده از آب مقطر  جدا خودداری کنید.

 

نسبت دانه قهوه به آب

یک دستورالعمل کلی در درست کردن قهوه وجود دارد که به “نسبت طلایی” معروف است. یک تا دو قاشق غذاخوری دانه قهوه آسیاب شده به ازای هر ۱۷۰ گرم آب. این نسبت را می توان متناسب با سلیقه ی شخصی تنظیم کرد.

 

 

دمای آب

اول ایمنی! مطمئناً ، هر زمان که با نوشیدنی های گرم کار می کنید ، تمام احتیاط های لازم را برای همه از کسانی که دانه قهوه آماده می کنند ، کسانی که در حال سرو هستند و دانه قهوه می نوشند ، رعایت کنید.

 

آب سرد منجر به تولید دانه قهوه مسطح و کم استخراج می شود ، در حالی که آب بیش از حد گرم باعث از بین رفتن کیفیت طعم دانه قهوه می شود. (با این حال ، آب سرد به هیچ گرمی احتیاج ندارد)

 

اگر دانه قهوه را به صورت دستی دم می کنید ، بگذارید آب کاملا جوش بیاید .منبع گرما را خاموش کرده و اجازه دهید آب قبل از ریختن آن روی دستگاه ، یک دقیقه استراحت کند.

 

بسته به ظرفی که از آن سرو می شود ، دانه قهوه معمولاً پس از سرو سریعاً سرد می شود. بسیاری از  طرفداران قهوه ممکن است خامه یا شیر اضافه کنند که دارای اثر خنک کنندگی نیز می باشد.

 

 

منبع: https://www.ncausa.org

ارتباط با ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *