کافئین قهوه

محتوای کافئین در انواع مختلف قهوه – دانستنی های قهوه

محتوای کافئین در انواع مختلف قهوه

قهوه نوشیدنی محبوب و احتمالاً متداول ترین منبع کافئین است. محتوای کافئین قهوه به عوامل مختلفی از جمله نوع ، روش دم آوری و مارک تجاری بستگی دارد.

طبق دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی ها ۲۰۱۵-۲۰۲۰ ، بیش از ۹۵ درصد بزرگسالان در ایالات متحده غذاها و نوشیدنی های حاوی کافئین مصرف می کنند. به طور متوسط ​​، بزرگسالان ایالات متحده روزانه بین ۱۱۰ تا ۲۶۰ میلی گرم (میلی گرم) کافئین مصرف می کنند.

سازمان غذا و دارو (FDA) تخمین می زند که یک فنجان قهوه ۸ اونسی (۲۲۷ گرم) شامل حدود ۸۰ تا ۱۰۰ میلی گرم کافئین است.

ما همچنین عواملی را که روی محتوای کافئین قهوه ، سایر منابع کافئین ، مصرف توصیه شده روزانه کافئین و عوارض جانبی آن تأثیر می گذارد ، تحت تأثیر قرار می دهیم.

 

محتوای کافئین بر اساس نوع قهوه

انواع مختلف قهوه حاوی مقادیر مختلف کافئین هستند. ما در مورد محتوای کافئین برخی از رایج ترین انواع قهوه در زیر بحث می کنیم:

 

قهوه ی دم کرده

کافئین بسته به نوع قهوه متفاوت است.

قهوه دم کرده که به آن قهوه فیلتر نیز گفته می شود ، شامل دم کردن دانه های قهوه آسیاب شده در آب گرم است. این مخلوط معمولاً در یک فیلتر کاغذی ، فلزی یا پلاستیکی قرار می گیرد که زمین را از قهوه دم کرده جدا می کند.

مردم می توانند قهوه را به روش های مختلفی تهیه کنند ، معمولاً با استفاده از فیلتر ، پرکولاتور یا پرس فرانسه.

یک فنجان قهوه دم کرده معمولاً حاوی ۹۵ میلی گرم کافئین است.

بدون کافئین دم کرده

قهوه  بدون کافئین ، هنوز حاوی مقداری کافئین است. به عنوان مثال ، یک فنجان قهوه بدون کافئین دم کرده حاوی حدود ۲ میلی گرم کافئین است.

 

قهوه دم کرده سرد

قهوه دم کرده سرد با قهوه یخ زده متفاوت است ، که صرفاً شامل سرو قهوه دم کرده روی یخ است. برای تهیه قهوه دم کرده ، تولیدکننده ها قهوه را در دمای اتاق برای مدت زمان بین ۸ تا ۲۴ ساعت غوطه ور می کنند.

 

یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داد که یک فنجان قهوه دم کرده سرد  می تواند بین ۱۵۳ میلی گرم تا ۲۳۸ میلی گرم کافئین داشته باشد.

 

قهوه فوری

تهیه این نوع قهوه شامل افزودن آب گرم به پودر یا گرانول قهوه فوری است.

قهوه فوری معمولاً کافئین کمتری نسبت به قهوه تازه دم شده دارد. یک فنجان معمولی قهوه فوری حاوی حدود ۶۲ میلی گرم کافئین است.

 

اسپرسو

اسپرسو یک نوشیدنی پرکافئین است که از قهوه درست می شود. برای درست کردن اسپرسو باید آب داغ را همراه با فشار بخار آب از قهوه آسیاب شده عبور داد. برای تهیه اسپرسو میتوان از دستگاه موکاپات یا اسپرسو ساز استفاده کرد.

 

مصرف اسپرسو به دلیل کافئین بالا نسبت به قهوه های دیگر کمتر است.

یک قاشق اسپرسو حاوی تقریبا ۶۳ میلی گرم کافئین است.

 

منبع : www.medicalnewstoday.com

ارتباط با ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *