صادرات قهوه

۱۰ قدم اساسی از دانه تا فنجان قهوه (قسمت سوم) – مجموعه صفر تا صد – قسمت ششم

۱۰ قدم اساسی از دانه تا فنجان قهوه (قسمت سوم) 

 

۵- جداسازی قهوه

قبل از صادرات ، دانه قهوه به روش زیر پردازش می شود:

ماشین آلات هولینگ (پوست کن) لایه پوستی (آندوکارپ) را از قهوه فرآوری شده مرطوب پاک می کند. پوسته شدن قهوه خشک فرآوری شده به معنی برداشتن کل پوسته خشک شده است. پوسته خشک شده شامل لایه های اگزوکارپ ، مزوکارپ و آندوکارپ گیلاس قهوه خشک است.

صیقل دادن قهوه  یک فرآیند اختیاری است که در آن هرگونه پوست نقره ای که پس از پوسته شدن روی دانه قهوه باقی بماند، توسط ماشین برداشته می شود.

درجه بندی و مرتب سازی بر اساس اندازه و وزن انجام می شود و همچنین دانه قهوه از نظر نقص رنگی یا سایر نقایص مورد بررسی قرار می گیرد.

دانه ها با عبور از یک سری صفحات اندازه گیری می شوند. دانه ها همچنین با استفاده از یک پمپ هوا نسبت به وزن از هم جدا می شوند.

در پایان مرحله پنجم ، دانه های معیوب یا با دست یا با ماشین آلات برداشته می شوند. دانه هایی که به دلیل نقص (اندازه یا رنگ غیرقابل قبول ، دانه بیش از حد تخمیر شده و …) رضایتبخش نیستند از دور خارج می شوند. در بسیاری از کشورها ، این فرآیند هم با دستگاه و هم با دست انجام می شود و اطمینان حاصل می شود که فقط بهترین دانه های قهوه با بهترین کیفیت صادر می شود.

 

۶- صادرات قهوه

دانه های صادراتی که امروزه از آن به عنوان قهوه سبز یاد می شود ، در کشتی ها یا در ظروف حمل بار بارگیری شده و توزیع می شوند. این دانه های صادراتی ممکن است به صورت عمده در داخل ظروف پلاستیکی حمل و توزیع شوند.

 

منبع: https://www.ncausa.org

ارتباط با ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *